Blast Chiller - Shock Freezers
Άμεσης και βαθειάς κατάψυξης Ψυγεία Ταχείας - Σοκ, σχεδιασμένα ώστε τα προϊόντα να μην αλλοιώνονται και να μην δημιουργούν βακτηρίδια, διατηρώντας τα τρόφιμα για μέρες έως και 2 μήνες. Αποτέλεσμα, το φαγητό παραμένει φρέσκο με όλα του τα συστατικά...
Blast Chillers +70°C +3°C Χάρη στο Κύκλο Ταχείας Ψύξης η θερμοκρασία του προϊόντος πέφτει από τους 70°C στους 30°C σε 90 λεπτά. Η μετάβαση από τους 65°C στους 10°C, που είναι οι ιδανικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, επιτυγχάνεται τόσο γρήγορα ώστε προφυλάσεται η αναγέννηση των τροφίμων. Το φαγητό παραμένει ασφαλές και μπορεί να συντηρηθεί για 8 ημέρες.
Shock Freezing +70°C -18°C Επιτυγχάνεται διά μέσου μιας γρήγορης παραγωγής ψύχους που επιτρέπει την παραγωγή μικροκρυστάλλων, οι οποίοι συντηρούν τα μόρια του προϊόντος. Η ταχεία κατάψυξη ρίχνει τη θερμοκρασία από τους +70°C στους -18°C σε 270 λεπτά. Το φαγητό καταψύχεται απότομα και μπορεί να συντηρηθεί για μήνες.