Θερμαντικά Σοκολάτας

Επιλέξτε το Θερμαντικό Σοκολάτας που ταιριάζει στις ανάγκες σας για Διατήρηση και θέρμανση πραλίνας και σιρόπι σοκολάτας.

365.50 (453.22 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 200W, Χωρητικότητα lt/kg: 1lt/kg, Μήκος: 15cm, Πλάτος: 21cm, Ύψος: 18cm
21138 (code) Θερμαντικό topping Squeezer ICB I, για να διατηρεί πραλίνες, σιρόπι σοκολάτας, και κάθε άλλο σιρόπι ή γλυκιά σάλτσα. Ανοξείδωτη κατασκευή...
Ενεργός κωδικός
+

399.50 (495.38 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 80W, Χωρητικότητα lt/kg: 3.5lt/kg, Μήκος: 41cm, Πλάτος: 23,5cm, Ύψος: 14cm
17435 (code) Ξηρό Μπαιν Μαρί Σοκολάτας 3,5lt ICB. Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα. Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στην βάση και στα πλαϊνά....
Ενεργός κωδικός
+

459.00 (569.16 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 160W, Χωρητικότητα lt/kg: 3lt/kg, Μήκος: 40,5cm, Πλάτος: 26cm, Ύψος: 14cm
40615 (code) Ξηρό Μπαιν Μαρί Σοκολάτας 2x1,5lt ICB. Περιλαμβάνονται 2 ανοξείδωτα GN 1/6x100mm με καπάκι. Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα....
Ενεργός κωδικός
+

484.50 (600.78 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 130W, Χωρητικότητα lt/kg: 6lt/kg, Μήκος: 40cm, Πλάτος: 31,5cm, Ύψος: 14cm
17432 (code) Ξηρό Μπαιν Μαρί Σοκολάτας 6lt ICB. Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα. Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στην βάση και στα πλαϊνά....
Ενεργός κωδικός
+

552.50 (685.10 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 400W, Χωρητικότητα lt/kg: 2lt/kg, Μήκος: 27cm, Πλάτος: 21cm, Ύψος: 18cm
40611 (code) Θερμαντικό topping Squeezer ICB II, για να διατηρεί πραλίνες, σιρόπι σοκολάτας, και κάθε άλλο σιρόπι ή γλυκιά σάλτσα. Ανοξείδωτη κατασκευή...
Ενεργός κωδικός
+

671.50 (832.66 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 320W, Χωρητικότητα lt/kg: 6lt/kg, Μήκος: 76cm, Πλάτος: 25cm, Ύψος: 13cm
40618 (code) Ξηρό Μπαιν Μαρί Σοκολάτας 4x1,5lt ICB. Περιλαμβάνονται 4 ανοξείδωτα GN 1/6x100mm με καπάκι. Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα....
Ενεργός κωδικός
+

722.50 (895.90 με Φ.Π.Α.)
ICB Tecnologie, Ισχύς: 600W, Χωρητικότητα lt/kg: 3lt/kg, Μήκος: 27cm, Πλάτος: 30cm, Ύψος: 18cm
40612 (code) Θερμαντικό topping Squeezer ICB III, για να διατηρεί πραλίνες, σιρόπι σοκολάτας, και κάθε άλλο σιρόπι ή γλυκιά σάλτσα. Ανοξείδωτη κατασκευή...
Ενεργός κωδικός
+