Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απαιτεί ακρίβεια, άριστα υλικά και εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις. Η Pavoni Italia αποτελεί σημείο αναφοράς διεθνώς, χάρη στις premium φόρμες και τα καλούπια της — από σιλικόνη, πολυκαρβονικό και πλαστικά υψηλής αντοχής — τα οποία χρησιμοποιούνται από κορυφαίους pastry chefs, gelato masters και επαγγελματικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.
Pavoni Italia – Σιλικόνες & Εξειδικευμένα Καλούπια - Φόρμες Ζαχαροπλαστικής
Η Pavoni Italia εξειδικεύεται εδώ και δεκαετίες στην παραγωγή εξειδικευμένων καλουπιών και φορμών ζαχαροπλαστικής. Με απόλυτη ακρίβεια κατασκευής και υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει λύσεις για δημιουργίες κάθε τύπου: σοκολατοποιία, mousse, semifreddo, gelato, πάστα ζαχάρωσης, bakery και επαγγελματικό catering.
Κύρια προϊόντα & εξειδίκευση Pavoni
- Φόρμες & καλούπια σιλικόνης – ιδανικές για mousse, semifreddo, αρτοσκευάσματα, desserts και δημιουργίες υψηλής αισθητικής. Ανθεκτικές, εύκαμπτες, άοσμες και ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα.
- Καλούπια σοκολάτας από πολυκαρβονικό – για pralines, bonbons, tablets, διακόσμηση και επαγγελματικές σοκολατοποιίες. Προσφέρουν καθαρότητα, λεπτομέρεια και τέλεια λάμψη.
- Καλούπια για gelato & frozen desserts – εξειδικευμένες φόρμες για παγωτό, ξυλάκια, semifreddo, ατομικά επιδόρπια και παραγωγή μεγάλου όγκου.
- Εξοπλισμός ζαχαροπλαστικής & pastry tools – spatulas, scrapers, εργαλεία διακόσμησης, τσέρκια, σακούλες ζαχαροπλαστικής και πλήρης σειρά για επαγγελματικά εργαστήρια.
- Πλαστικά δοχεία & containers για εργαστήριο τροφίμων – υψηλής αντοχής, κατάλληλα για αποθήκευση υλικών, ζυμών, παρασκευών, με εργονομικό σχεδιασμό και ανθεκτικότητα για επαγγελματική χρήση.
- Εξειδικευμένες λύσεις για pastry chefs, gelato shops και hotels – ιδανικά για ξενοδοχεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια γλυκών και δημιουργικές κουζίνες υψηλής παραγωγικότητας.
Η Pavoni Italia αποτελεί κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες που επιζητούν συνέπεια, αισθητική, εργονομία και ακρίβεια στις δημιουργίες τους. Με καλούπια και εξοπλισμό που υπογράφουν οι μεγαλύτεροι pastry chefs του κόσμου, δίνει σε κάθε εργαστήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία που χρειάζεται για πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

