Εκτονωτικές βαλβίδες E2V της CAREL

04/07/2022
από Ecofrost Team
Εκτονωτικές βαλβίδες E2V της CAREL

 Η ηλεκτρονική Εκτονωτική Βαλβίδα E2V είναι ένα νέο προϊόν που έρχεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμα προϊόντων της CAREL. Όπως όλα τα προϊόντα της CAREL, είναι αξιόπιστη, ευέλικτη και ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη. Η E2V κατασκευάζεται εξολοκλήρου χρησιμοποιώντας τις τεχνικές συγκόλλησης λέιζερ στα υψηλής ποιότητας υλικά (AISI 316L), καθώς επίσης και το πλαστικό υψηλής απόδοσης. Ο εκτεταμένος τομέας της λειτουργίας στα διάφορα διαφορικά πίεσης, και η ακρίβεια από την άποψη του ελέγχου (από 10 σε 100% της εκτιμημένης ικανότητας) επιτρέπουν τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η χρήση της E2V εξασφαλίζει αποταμίευση που μεταφράζετε σε μια πολύ γρήγορη επιστροφή των χρημάτων σας.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί στον τομέα ότι στην περίπτωση των εμπορικών μονάδων ψύξης, η μείωση της κατανάλωσης που μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας E2V είναι περίπου 20% ετησίως και για περίοδο αιχμής έως 30%.

Επίσης εξασφαλίζει μια αύξηση έως 4 ºC στην απόδοση του στοιχείου και επιτυγχάνει στην μέγιστη σταθεροποίηση της ψυκτικής μονάδας που έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερες φθορές δηλαδή λιγότερα service, άρα εξοικονόμηση χρημάτων. Επίσης η E2V είναι συμβατή με όλα τα όργανα ελέγχου τηλεδιαχείρησης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

  • Μείωση της κατανάλωσης ρεύματος 20% έως 30%.
  • Αύξηση απόδοσης του στοιχείου έως και 4 ºC.
  • Επιτυγχάνει το μέγιστο γέμισμα του στοιχείου.
  • Έχουμε λιγότερες αποπαγώσεις.
  • Δεν επηρεάζετε η απόδοση της από συνθήκες περιβάλλοντος.
  • Ελάττωση - βελτίωση λειτουργίας του συμπιεστή.
  • Λιγότερες φθορές της ψυκτικής μονάδας. 

Νέα εκτονωτική βαλβίδα E2V SMART διαιρούμενου τύπου

Μοναδική καινοτομία από την CAREL νέο μοντέλο ηλεκτρονικής εκτονωτικής CAREL διαιρούμενου τύπου. Πλέον η εγκατάσταση και η συντήρηση όλης της σειράς ηλεκτρονικών εκτονωτικών τύπου Ε2V γίνεται πιο εύκολα.

Όλη η σειρά ηλεκτρονικών εκτονωτικών βαλβίδων E2V διατίθεται με διαιρούμενο στέλεχος και ενσωματωμένο γυαλάκι ροής υγρού έτσι ώστε να υπάρχει εικόνα της ροής του ψυκτικού ρευστού καθώς και της θέσης της ακίδος.

Ό έλεγχος της ροής του ψυκτικού ρευστού πραγματοποιείται με μεγάλη ακρίβεια με την χρήση της ηλεκτρονικής εκτονωτικής βαλβίδας E2V SMART χάρις την μικρή απόσταση των 15mm που διανύει η ακίδα. Η ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα Carel E2V Smart εγγυάται μεγάλη αξιοπιστία λειτουργίας και διασφαλίζει την ορθή λειτουργία ροής του ψυκτικού ρευστού. Η εξοικονόμηση ενέργειας που διασφαλίζεται με την χρήση ηλεκτρονικής εκτονωτικής Carel E2V Smart είναι αυταπόδεικτο παράδειγμα ότι πλέον όλο και περισσότεροι πελάτες μας την επιλέγουν για την κατασκευή ή ανακαίνιση νέων ή παλαιών εγκαταστάσεων.

Καταργήστε τώρα την μαγνητική βαλβίδα με τη χρήση ULTRA CAP

Νέο πρωτοποριακό προϊόν το οποίο συνεργάζεται με τον Driver της ηλεκτρονικής εκτονωτικής βαλβίδας (EXV). Σκοπός του είναι η ασφάλεια του συμπιεστή και η ομαλή επανεκκίνηση της εγκατάστασης μετά από απρόβλεπτη διακοπή ρεύματος. Το ULTRA CAP σε μια διακοπή ρεύματος αναλαμβάνει ακαριαία τον ρόλο τροφοδότησης του Driver της EXV. o Driver έχοντας ανιχνεύσει τη διακοπή ρεύματος συνεχίζει να λειτουργεί και κλείνει ερμητικά την EXV. Έτσι αποφεύγεται η συλλογή υγρού στον εξατμιστή και το υδραυλικό πλήγμα της γραμμής υγρού κατά την επανεκκίνηση.

Με τη χρήση του ULTRA CAP αποφεύγεται η χρήση της κλασσικής μαγνητικής βαλβίδας αφού πλέον η ηλεκτρονική εκτονωτική καλύπτει και αυτόν το ρόλο. Η σύνδεση του ULTRA CAP είναι πολύ εύκολη ακόμη και σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Το ULTRA CAP στηρίζεται σε ράγα και τοποθετείται στον ίδιο πίνακα με τον Driver.