Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
211 800 84 89
Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τη Παρασκευή 5 Αυγούστου μέχρι και την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές διακοπές & καλή ξεκούραση!

Επισης, να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των συνεχών ανατιμήσεων, οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην ισχύουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση.

Βιτρίνα ψυχόμενη Corian λοξή VI XL 179MC

4,013.00
(4,976.12 με Φ.Π.Α.)
54012
Ενεργός κωδικός
+

Βιτρίνα με επένδυση Corian και ψηφιακή εκτύπωση

Οι βιτρίνες Corian της Niki Inox χωρίζονται σε 2 σειρές - μοντέλα. Τα πρώτα (Corian ίσια) έχουν ίσια επιφάνεια προβολής και τα δεύτερα (Corian λοξή) έχουν λοξή επιφάνεια για ακόμα πιο έντονη προβολή των προϊόντων σας.

Σε κάθε σειρά, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις κατηγορίες όπως ψυχόμενα, θερμαινόμενα, μπαιν μαρι, πάσα (ερμάρια) καθώς και γωνία για να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση. (Γωνία βγαίνει μόνο μία διάσταση 140x90 και για τις δύο σειρές, και υπάρχει διαθέσιμη μόνο για τις κατηγορίες ψυχόμενα ή θερμαινόμενα)

Σημείωση: Η δύο σειρές (Corian ίσια και Corian λοξή) δεν μπορούν να δημιουργήσουν σύνθεση μεταξύ τους.

Brand:
Niki Inox
Κατηγορία/Τύπος:
Ψυχόμενες
Σειρά/Μοντέλο:
Corian Niki λοξή
Μήκος:
182cm
Πλάτος:
90cm
Ύψος:
115cm