Ψυγείο φαρμακείου 544lt MRFvd 5511-I54 white Liebherr

1,322.00
(1,639.28 με Φ.Π.Α.)
10301
Ενεργός κωδικός
+

10301 (code) 

Ψηφιακή Ένδειξη Θερμοκρασίας

Η ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας δείχνει με υψηλή ακρίβεια τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου. Έτσι, ο υπεύθυνος λειτουργίας και ο χρήστης μπορούν να έχουν γρήγορα μια επισκόπηση της θερμοκρασίας της συσκευής.

Ψύξη Με Ανακυκλωνόμενο Αέρα

Οι υψηλής ισχύος ανεμιστήρες φροντίζουν για το γρήγορο κρύωμα των φρέσκων αποθηκευμένων τροφίμων και την ομοιόμορφη θερμοκρασία ψύξης σε ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο.

Αποδοτικό Σύστημα Ψύξης

Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης, σε συνδυασμό με τη συνεχή έρευνα, η Liebherr εγγυάται την κορυφαία ποιότητα των συστημάτων ψύξης. Η χρήση υψηλής ποιότητας συμπυκνωτή, υγροποιητή, εξατμιστή, καθώς και άλλων στοιχείων της τεχνολογίας ψύξης, διασφαλίζει τόσο τη σαφή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας όσο και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των συσκευών Liebherr.

Περιβαλλοντικά Φιλικό Ψυκτικό Υγρό

Τα ψυκτικά υγρά R600a και R 290 είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς επιδεικνύουν πολύ χαμηλή συμβολή στο φαινόμενο θερμοκηπίου και μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος. Για τον λόγο αυτό, τα συγκεκριμένα ψυκτικά υγρά έχουν αντικαταστήσει σχεδόν πλήρως τα R134a και R404a που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως. Όλα τα ψυγεία-μπαούλα αυθόρμητης αγοράς και αποθήκευσης της Liebherr διαθέτουν R600a ή R 290 και διακρίνονται για την εξαιρετική ενεργειακή τους απόδοση, κάτι το οποίο βελτιώνει το ισοζύγιο CO2 και επιτρέπει τη βιώσιμη χρήση.

Άνοιγμα Πόρτας Με Ρυθμιζόμενη Κατεύθυνση

Οι συσκευές εξοπλίζονται εκ του εργοστασίου με σύστημα ανοίγματος πόρτας δεξιά. Με τη δυνατότητα αλλαγής του ανοίγματος πόρτας η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί με τον βέλτιστο τρόπο στον χώρο τοποθέτησης και να προσαρμοστεί στις εκάστοτε ανάγκες.

Διαστάσεις747 × 769 × 1684 cm
Εύρος θερμοκρασίας

Συνολική χωρητικότητα

Καθαρή χωρητικότητα

Ενεργειακή κλάση¹

Κατανάλωση ενέργειας σε 365 ημέρες ²

Ενδεδειγμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος

Ψυκτικό υγρό

Επίπεδο θορύβου

Ένταση/Ισχύς

Συχνότητα/Τάση

Σύστημα ψύξης / Απόψυξη

Υλικό πόρτας/καπακιού

Εσωτερικό υλικό

Εξωτερικό υλικό

Σύστημα ελέγχου

Ένδειξη θερμοκρασίας

Μετακινούμενα ράφια

Ράφια

Μέγιστο φορτίο ραφιών

Χειρολαβή

Κλειδαριά

Αλλαγή φοράς ανοίγματος

Μικτό βάρος

καθαρό βάρος

Μέση υγρασία αέρα περιβάλλοντος

65>#/p###

Εσωτερικός φωτισμός

Άνοιγμα Πόρτας

Αυτόματη επαναφοράBrand:
Liebherr
Χωρητικότητα lt/kg:
544lt/kg
Μήκος:
75cm
Πλάτος:
73cm
Ύψος:
164cm

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική