45551 (code) Βαφλιέρα κάθετου ψησίματος με πλάκες Americano Helios Neumarker. Η βάφλα Americano είναι η δημοφιλέστερη βάφλα στην Ελλάδα. Η κλασική στρόγγυλη βάφλα σερβίρεται κυρίως σε πιάτο με παγωτό, σοκολάτα, πραλίνες, σαντιγί και φρούτα. Η συσκευή ψήνει μια βάφλα στρογγυλή τύπου Americano φ185mm με πάχος 30mm. Ο χρόνος ψησίματος διαφοροποιείται ανάλογα με το μείγμα αλλά κατά μέσο όρο είναι 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Η ποσότητα μείγματος και πάλι διαφοροποιείται ανάλογα με το μείγμα αλλά κατά μέσο όρο είναι 190ml.
- Βαριά ανοξείδωτη κατασκευή.
- Κάθετο ψήσιμο για βέλτιστη κατανομή ζύμης.
- Πλαστικές θερμομονωτικές λαβές.
- Αφαιρούμενος δίσκος περισυλλογής υπολειμμάτων για εύκολο καθάρισμα.
- Πόδια ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος.
- Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας.
- Θερμοστάτης 0°-250°C με λειτουργία on/off.
- Ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με ήχο ειδοποίησης.
- Πλάκες αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση.
- 1 βάφλα φ185mmx30mm.
- Ισχύς: 1,6kW
- Παροχή: 230V / 50-60Hz
- Διαστάσεις: 240/360(Π)x405(B)x370/480(Y)mm
- Βάρος: 10kg
Οδηγίες Χρήσης: Οι πλάκες όταν κλείνουν σφραγίζουν με την ειδική χειρολαβή, και έτσι αποφεύγεται η διαρροή μίγματος. Με κλειστές τις πλάκες, ρίχνουμε την ζύμη της βάφλας από το ειδικό στόμιο. Η ζύμη της βάφλας ψήνεται με τις πλάκες κάθετα, έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ψήσιμο και στις 2 πλευρές τις βάφλες. Όταν η βάφλα είναι έτοιμη την εξάγουμε από την βαφλιέρα εύκολα ανοίγοντας την μπροστινή πλάκα.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις