17198 (code) Βαφλιέρα Κάθετου Ψησίματος Helios της Neumarker. Το ψήσιμο της βάφλας γίνεται κάθετα και ευκολότερα από ποτέ. Το κάθετο ψήσιμο εξασφαλίζει τέλειο και ομοιόμορφο ψήσιμο. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από μοντέρνα ωραία αισθητική και υψηλης ποιότητας κατασκευή.
- Χαμηλή κατανάλωση και μικρός χρόνος προθέρμανσης
- Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με ψηφιακή ένδειξη και ήχο ειδοποίησης
- Ανοξείδωτη βαριά κατασκευή
- Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας
- Θερμοστάτης: 0°C - 300°C
- Ισχύς: 1,6kW
- Τάση: 230 V
- Διαστάσεις: 240/360 x 405 x 307/480mm
- Βάρος: 10kg
Οι πλάκες που δέχεται (δεν περιλαμβάνονται) είναι αποσπώμενες για ευκολία στο πλύσιμο. Το υλικό της πλάκας είναι αλουμίνιο με αντικολλητική κεραμική επίστρωση νέας τεχνολογίας με μεγάλη αντοχή και υψηλή απόδοση. Δες τες όλες.. Πλάκες για την Βαφλίερα Helios
Πλάκες βάφλας Croustilados για Βαφλιέρα Helios
Το νέο Snack λέγεται Croustilados. Αλμυρή και τραγανή βάφλα με γεύση πατάτας. Σερβίρεται στο χέρι ή σε πιάτο με bacon, sour cream, τυρί cottage, σάλτσα μήλου κ.α.
Πλάκες Βαφλομπουκίτσες για Βαφλιέρα Helios
Νέα πλάκα για Βάφλες σχεδιασμένη για την Βαφλιέρα Κάθετου Ψησίματος. Ψήνει μπουκίτσες από βάφλα. Τέλειες για σερβίρισμα στο χέρι. Ψήνει ταυτόχρονα 2 κομμάτια βάφλας που η κάθε μία χωρίζεται σε 10 μπουκίτσες, - 2 μερίδες από 10 μπουκίτσες, διάστασης 40x38mm. Η κάθε βάφλα μπορεί να σερβιριστεί και σαν μια μεγάλη τετράγωνη βάφλα - για σερβίρισμα σε πιάτο. Η πλάκα είναι χωρισμένη σε 2 μέρη το κάθε ένα με δικό του στόμιο για εύκολο γέμισμα.
Πλάκες Βάφλα Στρογγυλή Americano για Βαφλιέρα Helios
Η κλασική σε όλους μας στρογγυλή βάφλα Americano. Έτοιμη σε 2,5 λεπτά ίσως με τον πιο εύκολο τρόπο μέχρι στιγμής. Φτιάχνει βάφλα στρογγυλή φ185mm με πάχος 30mm. Τέλειες για σερβίρισμα με παγωτό, μαρμελάδα, σοκολάτα κ.α
Δες όλα τα έτοιμα Μίγματα για βάφλες
Οδηγίες Χρήσης: Οι πλάκες όταν κλείνουν σφραγίζουν με την ειδική χειρολαβή, και έτσι αποφεύγεται η διαρροή μίγματος. Με κλειστές τις πλάκες, ρίχνουμε την ζύμη της βάφλας από το ειδικό στόμιο. Η ζύμη της βάφλας ψήνεται με τις πλάκες κάθετα, έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ψήσιμο και στις 2 πλευρές τις βάφλες. Όταν η βάφλα είναι έτοιμη την εξάγουμε από την βαφλιέρα εύκολα ανοίγοντας την μπροστινή πλάκα.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις