Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
211 800 84 89
Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ

Αγαπητοί πελάτες, να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των συνεχών ανατιμήσεων , οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην ισχύουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση.

Vacuum Vertical Vac Elite Vesta

523.00
(648.52 με Φ.Π.Α.)
50522
Ενεργός κωδικός
+

50522 (code) Επαγγελματική συσκευή vacuum Vertical Vac Elite από την Vesta Precision κατάλληλη για κάθε επαγγελματική κουζίνα! Καινοτόμος σχεδιασμός που της επιτρέπει να λειτουργεί κάθετα ή οριζόντια και την κάνει ιδανική για συσκευασία vacuum υγρών τροφών!

Κατακόρυφη τοποθέτηση σακούλας

Πατενταρισμένη ιδέα της Vesta Precision που κάνει αυτή τη συσκευή ιδανική για τη συσκευασία τροφίμων που περιέχουν υγρά ή σκόνες. Έτσι λοιπόν μπορείτε να τοποθετήσετε τη σακούλα σας κατακόρυφα, ακόμα πιο γεμάτη, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν διαρροές. ιδανικό για ερασιτέχνες μάγειρες άλλα και επαγγελματικές κουζίνες που θέλουν να συσκευάζουν σε vacuum σούπες, μαρινάδες, άλμη ακόμα και coctail

Κάθετη και οριζόντια λειτουργία

Λειτουργεί τοποθετημένο κάθετα αλλά και οριζόντια ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Κομψή εμφάνιση και εύκολο στη λειτουργία

Διαθέτει ψηφιακό πάνελ αφής πολύ εύκολο στο χειρισμό το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη λειτουργία του ανάλογα με το τρόφιμο που έχετε να συσκευάσετε. Ξεχωρίζει επίσης για την εξωτερική του εμφάνιση η οποία ταιριάζει σε κάθε σύγχρονη κουζίνα!

Διπλή αντλία αέρα
Πίεση κενού αέρος: -982 mbar
Αναρρόφηση : 1500 lt/h
Μέγιστο πλάτος κόλλησης : 26 εκατ.
Διαστάσεις : 45.5x35.5x29 εκατ.
Διαστάσεις θαλάμου: 31.5x26.1x9.5 εκατ.
Watt :380 W
Βάρος: 15 κιλάBrand:
Vesta Precision
Μέγεθος/Διάσταση:
Συγκόλληση 26cm
Ισχύς:
380W