Τρυφεροποιητές - Σφυριά - Μπάτες

Μεγάλη ποικιλία σε Τρυφεροποιητές, Μπάτες και Σφυριά, για το το σπάσιμο των ινών του κρέατος αλλά και μαλάκωμα - τρυφεροποίηση του...

26.50 (32.86 με Φ.Π.Α.)
19833 (code) Μπάτης Ανοξείδωτος για Χτύπημα Κρέατος Ιταλίας, με βάρος 1,5kg , μονοκόμματος χωρίς καμμία ραφή. Διαστάσεις Διάμετρος : φ10cm...
Ενεργός κωδικός
+

765.00 (948.60 με Φ.Π.Α.)
17125 (code) Το schnitzel master είναι μια νέα μηχανή επεξεργασίας του κρέατος με ειδικά σχεδιασμένους κυλίνδρους, που πετυχαίνουμε την μέγιστη επιμήκυνση...
Ενεργός κωδικός
+

72.00 (89.28 με Φ.Π.Α.)
20065 (code) Τρυφεροποιητής κρέατος τύπου σφραγίδα 200348 Original Meat Tenderizers JACCARD Με 48 ανοξείδωτες λεπίδες Εύκολη και γρήγορη...
Ενεργός κωδικός
+

24.45 (30.32 με Φ.Π.Α.)
60041 (code) Τρυφεροποιητής κρέατος 51 λεπίδων Profi Line Hendi Μοντέρνο και αποτελεσματικό εργαλείο που βελτιώνει το κρέας Οι ισαπέχουσες κατακόρυφες...
Ενεργός κωδικός
+

26.40 (32.74 με Φ.Π.Α.)
36147 (code) Σφυρί κρέατος 450gr Steakmaster 6220 Westmark Αυτό το σφυρί είναι, αγωνίζονται »στο ίδιο βάρος τάξη ως «Ρομπούστο-Spezial" Με δύο...
Ενεργός κωδικός
+

7.05 (8.74 με Φ.Π.Α.)
60042 (code) Σφυρί κρέατος αλουμινίου 2 όψεων Hendi
Ενεργός κωδικός
+

33.00 (40.92 με Φ.Π.Α.)
19834 (code) Μπάτης Ανοξείδωτος για Χτύπημα Κρέατος Ιταλίας, με βάρος 2kg , μονοκόμματος χωρίς καμμία ραφή.
Ενεργός κωδικός
+

41.00 (50.84 με Φ.Π.Α.)
19835 (code) Μπάτης Ανοξείδωτος για Χτύπημα Κρέατος Ιταλίας, με βάρος 2,5kg , μονοκόμματος χωρίς καμμία ραφή.
Ενεργός κωδικός
+

57.30 53.29 (66.08 με Φ.Π.Α.)
20719 (code) Σφυρί Τρυφεροποίησης Κρεάτων DICK Γερμανίας 9001600 Για το μαλάκωμα κρεάτων σνίτσελ και κοτόπουλου Μήκος 30cm
Ενεργός κωδικός
+

55.50 (68.82 με Φ.Π.Α.)
13513 (code) Τετράγωνη Πλακέ Ανοξείδωτη Μπάτη Στούμπος Κρεοπωλείου (μουστός) για μεγαλύτερη ευκολία 1,1 kg.
Ενεργός κωδικός
+

9.26 (11.48 με Φ.Π.Α.)
38351 (code) Σφυρί κρέατος αλουμινίου Διαστάσεις: 6x6.5x25cm Υλικό: Αλουμίνιο Βάρος: 0,45kg
Ενεργός κωδικός
+

14.70 (18.23 με Φ.Π.Α.)
20463 (code) Σφυρί Κρέατος Πολυαιθυλενίου για το μαλάκωμα - τρυφεροποίηση κρεάτων σνίτσελ και κοτόπουλα. Υλικό: Πολυαιθυλένιο Βάρος: 1,20kg...
Ενεργός κωδικός
+

23.80 (29.51 με Φ.Π.Α.)
36146 (code) Σφυρί κρέατος 400gr Robusto Spezial 6200 Westmark Μεγάλη καλά διαμορφωμένη λαβή για ευχάριστο χειρισμό Με δύο διαφορετικές επιφάνειες...
Ενεργός κωδικός
+

11.80 (14.63 με Φ.Π.Α.)
12283 (code) Τρυφεροποιητής- Ινοκόπτης κρέατος χειρός Art. 78/Β Lonatini Ιταλίας, με ανοξείδωτες βελόνες 18/8. Εύκολος στην χρήση, σχεδιασμένος για το...
Ενεργός κωδικός
+

10.70 (13.27 με Φ.Π.Α.)
36145 (code) Σφυρί κρέατος 250gr Robusto 6210 Westmark Σταθερό και ισορροπημένο στο χέρι Με δύο διαφορετικές επιφάνειες χτύπηματος Διαστάσεις:...
Ενεργός κωδικός
+

11.04 (13.69 με Φ.Π.Α.)
21321 (code) Τρυφεροποιητής κρέατος μαύρος 15cm inox λεπίδες 15351 Διαστάσεις: 15x3,5x11,5cm
Ενεργός κωδικός
+

7.10 (8.80 με Φ.Π.Α.)
12282 (code) Τρυφεροποιητής- Ινοκόπτης κρέατος Art. 78 Lonatini Ιταλίας, χειροκίνητος με ανοξείδωτες βελόνες 18/8. Εύκολος στην χρήση, σχεδιασμένος για το...
Ενεργός κωδικός
+