Σπάτουλες μαρίζ

Ανθεκτικές και πρακτικές σπάτουλες μαρίζ. Χρησιμεύουν για να ανακατέψετε και να στρώσετε κρεμώδη μείγματα όπως γλάσο, κρέμα πατισερί, σαντιγύ κ.α.

1.30 (1.61 με Φ.Π.Α.)
+
1.68 (2.08 με Φ.Π.Α.)
+
1.72 (2.13 με Φ.Π.Α.)
+
2.10 1.68 (2.08 με Φ.Π.Α.)
+
2.57 (3.19 με Φ.Π.Α.)
+
2.71 (3.36 με Φ.Π.Α.)
+
2.80 (3.47 με Φ.Π.Α.)
+
3.00 (3.72 με Φ.Π.Α.)
+
3.70 2.96 (3.67 με Φ.Π.Α.)
+
4.24 (5.26 με Φ.Π.Α.)
+
4.48 (5.56 με Φ.Π.Α.)
+
5.60 (6.94 με Φ.Π.Α.)
+
5.95 (7.38 με Φ.Π.Α.)
+
6.70 (8.31 με Φ.Π.Α.)
+
6.80 (8.43 με Φ.Π.Α.)
+
6.80 (8.43 με Φ.Π.Α.)
+
7.00 (8.68 με Φ.Π.Α.)
+
7.10 (8.80 με Φ.Π.Α.)
+
7.70 (9.55 με Φ.Π.Α.)
+
8.30 (10.29 με Φ.Π.Α.)
+