Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
211 800 84 89
Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές από 12 έως 27 Αυγούστου. Καλό καλοκαίρι!

Master Frost

Παγομηχανές Masterfrost

http://www.masterfrost.gr

Επαγγελματικές παγομηχανές Masterfrost

Κάθε παγομηχανή της Master Frost έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στις πιο δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος με μόνο ένα σκοπό ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Οι παγομηχανές masterfrost θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από έναν επαγγελματία, κατά την διάρκεια της εργασίας του μέσα σε μία κουζίνα εστιατορίου, σε ένα μπαρ, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και οπουδήποτε η αποδοτικότητα της παγομηχανής είναι το καίριο σημείο για τη σωστή λειτουργία του καταστήματος.

Με τον προηγμένο σχεδιασμό ψύξης μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι 43 βαθμούς κελσίου. Σε φυσιολογικές συνθήκες το σύστημα ψεκασμού μπορεί να εξοικονομήσει έως 35% ενέργειας – σε συνεχή κατανάλωση ημερησίως. Εναλλακτικά η παγομηχανή μπορεί να εξοικονομήσει έως 180λεπτά/ημέρα συνεχούς κατανάλωσης για την ονομαστική χωρητικότητα.

Τα μοντέλα B με σύστημα ανάδευσης έχουν σχεδιαστεί έχοντας υπόψη το «σκληρό» νερό ( νερό με άλατα ). Μία «σκληρή» παγομηχανή θα διαρκέσει για χρόνια ακόμα και αν το νερό είναι μισό αλμυρό. Λιγότερα κινούμενα μέρη, επιλογή ρύθμισης του μεγέθους του πάγου μέσω διακόπτη και τη μεγαλύτερη ενσωματωμένη αποθήκη πάγου αφήνοντας αρκετό χώρο για να παίρνετε άνετα τον πάγο.

Οι μηχανές παγοτρίμματος με τον πατενταρισμένο παγωμένο κύλινδρο και το πολύ ισχυρό γρανάζι του κινητήρα θα σας χαρίσουν ευκολία στη συντήρηση και τη χρήση, ενώ οι έμποροι θα πουλήσουν και θα ξεχάσουν άμεσα…